Vinäger

Vinäger passar i de flesta salladsdressingar och vinägretter. Prova också att använda en vinäger när du lagar såser, grytor och soppor, det förhöjer smaken och lyfter fram syrligheten. Vin, cider eller öl blir till vinäger på 2-4 veckor. Det är en sur vätska som uppstår då etanolen i dessa alkoholhaltiga drycker oxideras till ättiksyra.
  • Vitvinsvinäger

    Artikelnummer: 3710

    Syrahalt 6%. Vår vitvinsvinäger har en mjuk smak där vinets karaktär bevaras. Utmärkt i dressing och i matlagning. Några droppar i en sås eller gryta ger extra fyllighet. Ursprung: Spanien. 500 ml.

    Vitvinsvinäger, innehåller SULFITER.

  • Rödvinsvinäger

    Artikelnummer: 3709

    Syrahalt 6%. Vår rödvinsvinäger har en mjuk, fyllig smak där vinets karaktär finns kvar. Utmärkt i dressing, i varm matlagning och i marinader för kött och grönt. Ursprung: Spanien. 500 ml.

    Rödvinsvinäger, innehåller SULFITER.

  • Äppelcidervinäger

    Artikelnummer: 3712

    Syrahalt 5%. Vår äppelcidervinäger framställs i Spanien, av solmogna äpplen. Utmärkt till allt från rostade grönsaker till äppeldesserter. Ursprung: Spanien. 500 ml.

    Äppelcidervinäger, innehåller SULFITER.

  •